Fermentuota kriaušių lapų arbata – švelni, vaisiška ir kupina natūralios harmonijos
Atraskite subtilų kriaušių lapų aromatą, kuris primena saulėtą vasaros dieną ir sodo ramybę. Fermentacijos metu lapai įgauna lengvą salstelėjusį skonį, švelnų vaisiškumą ir išraiškingą kvapą. Tai natūraliai gaivi, be kofeino arbata, tinkanti tiek rytui, tiek vakarui.
Kiekvienas puodelis šios arbatos – tarsi mažas poilsio ritualas, leidžiantis pajusti gamtos artumą ir ramybę.
Skonis: švelniai saldus, gaivus, su lengva vaisių nata.
Sudėtis: 100 % fermentuoti kriaušių (Pyrus communis) lapai.
Be priedų, dažiklių ir konservantų.
Paruošimas:
1 arbatinį šaukštelį užpilkite karštu (apie 90 °C) vandeniu, palaikykite 5–7 minutes ir mėgaukitės natūraliu, švelniu kriaušių aromatu.





Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.